Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

36 серия

Соледад си търси работа!

Соледад решава да си потърси работа, тъй като финансовото им положение не е никак добро. Научава, че в един бутик търсят жена, която да бродира. Ана Лусия ѝ предлага да я придружи на интервюто. Соледад, обаче, не иска тя да ходи с нея, защото бутикът се намира в район, в който живеят заможни хора и се страхува да не би някой да я разпознае.

Ана Летисия все повече се сближава с чичо си Мариано и дори му се предлага. Тя се опитва да го убеди, че тя винаги ще бъде до него. Но Мариано все още е много разстроен от смъртта на Джени и въпреки че ѝ е благодарен за компанията, единственото, което той иска, е да живее заедно с Дженифър.

Иняки организира панихида в памет на Дженифър за компанията, в която работи с Мариано. На панихидата пристигат Ернестина и Ана Лаура в компанията на Валентин. Мариано отива да ги посрещне и си дава сметка, че познава Валентин от неприятен инцидент в миналото. Ана Лаура представя Валентин като свой годеник. Както Валентин, така и Мариано се преструват, че не се познават.