Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

34 серия

Ана Летисия се страхува, че Марсело ще си отмъсти на нея!

Ана Летисия пристига в къщата, в която са живели с Марсело. С влизането си, тя забелязва, че сватбената им снимка липсва и се изнервя. Тя усеща, че Марсело е на близо и сигурно планира отмъщението срещу нея заради предателството ѝ.

Рамиро си спомня момента, когато е отменил сватбата си и Дженифър го е посъветвала да си отвори очите и да се бори за любовта на живота си, която е Ана Лаура.

Еваристо отива в къщата, в която са Ана Летисия, Мариано и семейството. Съобщава им, че съществува свидетел, който е видял Дженифър и една жена да се карат на върха на сградата, от която Дженифър е паднала. Това доказва, че не става дума за инцидент. Всички са възмутени от разкритието, че Дженифър е била убита, тъй като тя е била добра жена и не е имала врагове.

Соледад решава да разкаже на Ремедиос с най-малки подробности какво е преживяла с Ана Лусия и я моли да не разкрива тайната ѝ. Ремедиос не е сигурна, че би могла да си мълчи. Соледад разказва на Ремедиос, че е била посетена от Сантяго и сега много се страхува, че той ще върне. Все пак той е женен за една от сестрите на Ана Лусия.