Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

29 серия

Дженифър открива, че Марсело е жив!

Виридина е решена да вкара Мариано в затвора и иска да направи всичко възможно, за да спечели в съда срещу Мариано. Мариано, обаче, не стои със скръстени ръце и също е решен на всичко, за да я види победена. Хулиета казва на Виридиана, че не трябва да взема на сериозно съперничеството с Мариано, защото накрая може да се окаже влюбена в него.

Дженифър се обажда по телефона на Ана Летисия, за да я информира, че очаква скоро да получи резултатите от ДНК анализа на останките на Марсело, които трябва да покажат дали останките са негови или на друг човек.

Марибел отива заедно с Ана Лусия и Сантяго в болницата, за да посетят Орладно. Единствената, която успява да го види и да говори с него е Марибел, тъй като Орландо не иска да вижда Ана Лусия. Той вярва, че по нейна вина са го набили, в резултат на което се е оказал в болницата.

Сантяго решава да събере нещата си и да се върне в Коста Параисо в опит да открие нещо повече от своето минало. Той не подозира, че по време на полета може да се срещне с Ана Летисия, която също се е отправила към Коста Параисо, за да види резултатите от ДНК анализа.

Дженифър получава резултатите от ДНК анализа и няма търпение да види какво има в плика. Като го отваря, тя открива, че останките в действителност не са на Марсело, а това означава, че той може да е жив.