Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

28 серия

Ана Летисия страда от спомена за Марсело!

Еваристо нарежда да пребият Орландо и да го предупредят да не се замесва с Ана Лусия и Соледад, или ще го убие.

Ана Летисия не може да се избави от спомените си какво е направила с Марсело. Тя съжалява, че той не се е вслушал в молбите ѝ, когато тя го е помолила да забрави за сестра ѝ Ана Лусия.

Даниел не може да контролира желанието, което изпитва към Ана Летисия и се промъква в леглото ѝ. Ана Летисия грубо го изгонва. Даниел напомня на Ана Летисия какво са извършили, за да се отърват от Марсело. Тя се напряга и настоява Даниел дори да не си помисля да повтори това, още по-малко – да я предаде. Накрая Ана Летисия все пак приема целувките и ласките на Даниел.

Соледад е любопитна какво е направил Еваристо на Орладно. Той ѝ признава, че просто е пратил да го набият. Соледад пита Еваристо какво се опитва да направи като изпраща Сантяго в Коста Параисо със съпругата му. Еваристо разкрива, че в действителност го е изпратил с една жена, която не е неговата съпруга. Той разкрива пред Соледад, че Сантяго е женен за една от сестрите на Ана Лусия. Соледад не може да повярва на това, което чува. Тя се разплаква безутешно от мисълта, че може да изгуби всичко, ако Сантяго се срещне с истинската си съпруга или си върне паметта.