Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

26 серия

Рамиро открива, че Ана Лусия е жива!

Орландо тръгва да търси Рамиро, защото трябва да си поговорят много сериозно. Орландо му казва, че има доказателства, които сочат, че Ана Лусия е жива. Рамиро настоява да му покаже тези доказателства, тъй като за него е много важно да я открие. Орландо, обаче, настоява да получи нещо, преди да му предаде информацията, която иска.

Ана Лусия не може да се концентрира по време на тренировките за новото шоу на Дансаире. Анибал я съветва да се стегне и че трябва да се научи да загърбва личните си проблеми. Настоява да се посвети изцяло на репетициите и да следва дословно напътствията, както го прави Марибел.

Ана Лусия решава да разкаже на Марибел, че е ходила със Сантяго до Сан Николас, за да прибере парите, които Чана е пазела за майка ѝ и за злото, което е причинил Орландо – спукал е гумите на таксито на Сантяго.

Рамиро отива при семейството на Ана Лусия и им съобщава, че тя е жива. Вместо признания и поздравления, той постига нещо съвсем друго – обвиняват го, че е измамник и че се възползва от ситуацията, за да спечели пари.