Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

21 серия

Рамиро се опитва да си върне Ана Лаура!

Ана Летисия се опитва да си играе с Иняки. И въпреки че връзката им изглежда все по-близка, социалните различия между двамата са огромни. Все пак между тях има едно съучастничество, което не може да бъде отречено.

Рамиро разговаря с Ана Лаура в опит да ѝ обясни всичко, което се е случило със сестра ѝ Ана Летисия. Той се опитва да я убеди, че именно тя се опитва да си играе с него, след като от известно време Ана Летисия не понася мисълта, че Рамиро се заглежда и е увлечен по Ана Лаура.

Спомените на Рамиро относно Марсело и Ана Летисия се връщат и решава да ги сподели с Ана Лаура. Той се опитва да ѝ отвори очите за това колко зла е сестра ѝ – от онзи момент, тя постоянно се опитва да го обвини.

Еваристо посещава Дженифър и я поздравява, че е успяла да покори и да се сгоди с Мариано. Той я предупреждава много да внимава с Ана Летисия, която не е това, което изглежда. Тя може и да бъде страхотна жена, в действителност е жена, изпълнена със злоба. Дженифър заявява на Еваристо, че няма да му позволи да говори така за Ана Летисия. Еваристо настоява на своето – рано или късно ще разбере, че това, което казва, е самата истина.