Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

18 серия

Ана Лусия търси помощ от Еваристо!

Еваристо плаща на служителя, който е задържал Сантяго – все пак е направил точно онова, което е поискал от него.

Ана Лусия е много притеснена за Сантяго и се обажда по телефона на Еваристо. Моли го за помощ и да направи всичко възможно, за да изкара Сантяго от затвора. Той се възползва от страховете на Ана Лусия и ѝ обещава да използва връзките си, за да разреши този проблем.

Ернестина с тъга си спомня за предполагаемата смърт на Марсело. Тя не може да понесе мисълта, че Марсело е бил на път да ѝ съобщи къде се намира Ана Лусия, която толкова време е издирвала. За нещастие, точно в онзи момент се е случила катастрофата, при която Марсело е умрял и Ернестина е останала без абсолютно нищо.

Рамиро научава, че Ана Лусия е заедно с Валентин в едно кафене. Той не може да контролира ревността си и за това решава да я потърси. Като пристига на мястото, Валентин се кани да целуне Ана Лаура. Това изкарва Рамиро извън контрол и той се нахвърля на Валентин с удари. Ана Лаура се ядосва на Рамиро заради поведението му. Валентин се намесва, за да защити Ана Лаура от страданията, които Рамиро ѝ е причинил. Той се възползва от възможността да продължи напред с плановете си и заявява на Рамиро, че той и Ана Лаура са годеници.

Соледад разговаря по телефона с Чана и я моли да ѝ разкаже всичко, което знае. Чана смята, че тя не може да живее по този начин и че както тя, така и Орландо знаят, че тя е откраднала едно малко момиченце.

Иняки завежда Сантяго да види новия му апартамент. Когато влиза, Сантяго усеща хлад, който преминава през тялото му. Той има усещането, че е бил на това място и преди. Иняки вярва, че този път той си спомня неща от миналото и обещава да му помогне като разучи кои са били собствениците на апартамента. Така може да открие някаква връзка между тях и него.