Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

17 серия

Марибел и Хавиер преживяват много неловък момент!

След като прекарва нощта в дома на брат си Иняки, Хавиер се връща в пансиона на Доня Ремедиос, където живее с баща си. Той е изненадан, когато заварва в стаята Марибел, която тъкмо пристига в града. Хавиер не подозира за новото разпределение на обитателите в пансиона и влиза смело в стаята си. Той заварва младата жена гола – Марибел излиза от банята. Двамата много се изненадват, тъй като и двамата са голи.

Рамиро се сблъсква с Доня Чана в Сан Николас и тя предлага да му гледа на ръка. След като разбира колко верни неща му казва, той ѝ позволява да гледа и на карти. Чана го предупреждава да се пази от жена, която е голяма интригантка, също както трябва да пази любовта на живота си, иначе може да я изгуби завинаги.

Ана Летисия разказва на Дженифър, че Еваристо ѝ се е обадил и ѝ е споменал, че Марсело е жив. Това е причината да не може да спи. Дженифър я моли да се успокои и да не става част от игричките на Еваристо. Въпреки това, тя е решена да ексхумира предполагаемите останки на Марсело и да направи ДНК тест, за да провери дали това, което Еваристо ѝ е казал, е истина.

Сантяго кара таксито си спокойно, но скоро е спрян от полицията. Заповядват му да отбие колата и да слезе от таксито. Сантяго отказва, тъй като не е извършил никакво нарушение. Въпреки това, полицаят го принуждава да слезе и го отвеждат в ареста.