Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

16 серия

Марибел се среща отново с Ана Лусия!

Ана Лусия и Доня Ремедиос разговарят, но и двете са много притеснени, защото не знаят къде се намира Сантяго, а е много късно и той все още не се е прибрал. Доня Ремедиос споделя, че Анибал ѝ е казал, че е видял Сантяго да се качва в едно такси с Еваристо. Ана Лусия още повече се притеснява и признава на Ремедиос, че Еваристо не е обикновен продавач, а частен детектив.

Крайно притеснена, Доня Ремедиос решава да се изправи пред Соледад и да я пита каква е нейната връзка с Еваристо и защо толкова много се страхува от него. Тя събира смелост, защото живота на нейния кръщелник може да е в опасност.

Марибел се появява в пансиона на Доня Ремедиос и търси Анибал, за да го убеди да я направи новата звезда в акробатичното шоу. Когато пристига, тя се среща с Ана Лусия и не може да повярва, че тя живее на това място. Тя е убедена, че Ана Лусия е напуснала Сан Николас, за да търси Анибал, който да я направи единствената звезда в шоуто си, измествайки по този начин самата Марибел. Ана Лусия не може да понася упреците на Марибел, тъй като е много разстроена от изчезването на Сантяго и решава да остави Марибел насаме с нейните идеи.