Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

15 серия

Соледад отново се опитва да отдалечи Ана Лусия от Сантяго!

Ана Лусия е много объркана от всичко, което ѝ е казал Еваристо за Сантяго. Тя не знае какво да прави, тъй като се страхува, че Сантяго ще си върне паметта и нещата, които е казал Еваристо, излязат истина.

Соледад се възползва от момента, за да убеди Ана Лусия, че е най-добре да стои далеч от Сантяго и да го забрави завинаги. Все пак не се знае кое е истина и кое не.

Ана Летисия, Мариано и Ернестина отиват на летището и чакат полета за Коста Параисо, където ще си почиват. Докато чакат, погледа на Ернестина се пресича с този на Родриго – голямата ѝ любов от миналото. Ана Летисия усеща какво става и пита баба си кой е този мъж. Тя, обаче, отрича да го познава.

Ана Лаура си спомня хубавите моменти, които е преживяла с Рамиро и се разплаква, защото си дава сметка, че той е идеалния мъж за нея. Той винаги е бил нежен и внимателен с нея. В този момент в дома ѝ пристига Валентин, който се опитва да разсее тъгата ѝ.

Ана Лусия и Сантяго отиват на разходка до Чапултепек със Соледад и Ремедиос. Изглежда, че тази разходка може да сближи още повече Ана Лусия и Сантяго, но тя постоянно си спомня жестоките думи на Еваристо, докато го целува и прегръща.

Еваристо изненадва Сантяго, насочва пистолет към него и го принуждава да се качи в колата. Настоява да отидат на едно доста отдалечено място, където се опитва да го убие.

Рамиро показва на Орландо снимки на сестрите на момичето, което издирва и открива, че става дума за Ана Лусия. Орландо не казва нищо на Рамиро и не знае какво да направи по въпроса.