Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

14 серия

Ана Летисия си спомня деня, в който се е сгодила с Марсело!

Ана Лусия не може да повярва на това, което Еваристо казва за Сантяго. Той се опитва да я убеди, че Сантяго е опасен престъпник, който се преструва на различни хора, за да извършва своите престъпления. Еваристо я моли да му каже къде е Сантяго. Тя решава да скрие това от него и не коментира нищо. Въпреки това не може да избегне лошите мисли.

Ана Летисия си спомня деня, в който Марсело я е помолил да стане негова съпруга и годежния пръстен, който ѝ е дал. Тогава тя си е мислела, че това е най-прекрасния ден в живота ѝ и че пръстенът, който ѝ е подарил, е перфектен. А сега дори не може да го сложи на пръста си.

Ернестина разговаря с най-добрата си приятелка и не може да не засегне темата за Рамиро. Тя не вярва, че то е способен да излъже по този начин внучката ѝ Ана Лаура и да използва Ана Летисия. В този момент, тя си спомня времето, когато е била млада и безумно влюбена в Родриго Касасола, който е предал доверието ѝ. За това, сега тя много добре разбира през какво преминава Ана Лаура.

Сантяго пита Ана Лусия какво е разговаряла с Еваристо. Той забелязва, че тя е променена и леко дистанцирана, все едно му няма доверие.

Еваристо нарежда на хората си да следят Ана Лусия и Соледад на всяка крачка. Той иска да е информиран за всичко, което правят. Освен това им нарежда, ако видят Сантяго, да го убият.