Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

12 серия

Ернестина удря шамар на Ана Летисия!

Соледад убеждава Ана Лусия, че е изгубила мобилния си телефон. Истината е различна: Соледад го е хвърлила на боклука, за да не може Ана Лусия да се свърже с приятелите си в Сан Николас. Като вижда в какво положение е тя, Сантяго ѝ предлага да я закара до Сан Николас, за да може да се види с приятелите си и да се сбогува с тях.

Ана Летисия съобщава на баба си, че замина на пътешествие с чичо си Мариано и въпреки че Ернестина е против в началото, Ана Летисия успява да я убеди. Ернестина поставя условие – Ана Лаура също да замине с тях. Ана Летисия не приема добре това условие.

Рамиро отива да търси Ана Лаура и споделя с Ернестина, че е безумно влюбен в Ана Лаура и има желание да се ожени за нея. Когато разговаря с Ана Лаура, тя му отговаря, че няма да се омъжи за него, особено след като го е видяла да се целува с Ана Летисия и си е дала сметка, че той само си играе с двете. Ана Лаура разказва какво се е случило на баба си и Ернестина, без да се замисля, удря шамар на Ана Летисия заради действията ѝ срещу сестра ѝ.

Рамиро не знае какво да прави, за да докаже на Ана Лаура, че всичко е било план на Ана Летисия, за да ги раздели.