Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

11 серия

Ана Лусия се страхува, че може да изгуби Сантяго!

Рамиро се среща с Ана Летисия, която се опитва да го съблазни. Той, обаче, я отблъсква, тъй като е безумно влюбен в Ана Лаура. Ана Летисия не може да понесе отказа на Рамиро и се възползва от появата на Ана Лаура, за да си открадне целувка от Рамиро. Разстроена от видяното, Ана Лаура решава да си тръгне. Не иска да чуе и думичка от Рамиро.

Ана Лусия споделя със Сантяго, че се страхува, че някой ден той ще си върне паметта и ще си спомни коя е жената, с която е решил да сподели живота си. На гърба си, той има татуировка на символа на вечния съюз. По този повод тя се страхува, че ще изгуби Сантяго завинаги, когато той си върне спомените.

Ана Лаура решава да поговори със сестра си Ана Летисия и я пита защо е целунала Рамиро. Ана Летисия ѝ отговаря, че всъщност той я е целунал и тя е приела, за да може Ана Лаура да си даде сметка какъв в действителност е Рамиро. Според Ана Летисия, Рамиро си играе и с двете, защото иска да си осигури място в семейството им и да сложи ръка върху част от наследството им.