Вихър от страсти (Torrente, un torbellino de pasiones)

Девета част

Една страстна целувка...

Чари предава сина си на Себастиан, защото се страхува, че нещо може да му се случи нещо, тъй като тя и баща ѝ могат да станат жертви на преследването. Като научава за това, Баярдо не сдържа гнева си и тръгва след Себастиан, за да вземе детето. Ще успее ли да отиде на време?!

След като Кайо Габалдон научава новината, че Себастиан се връща вкъщи с малкия, предлага на Паула да се погрижи, защото това е единствения начин да спаси брака си. Дали Паула ще приеме предложението?!

Рейналдо се среща с Ана Хулия и не може да контролира чувствата си. Насред своето отчаяни, той я целува страстно. Малко след това пристига Валерия. Дали ще види какво става?!

Дали Баярдо ще се срещне с най-големия си враг?!

Себастиан пристига в къщата на семейство Габалдон със сина си и го представя на семейството си. Той е изненадан от поведението на Паула, която е много нежна с детето. Това, което той не знае е, че това е част от плана на Паула да спаси брака им като мами Себастиан, уверявайки го, че обича сина му от Чари. Ще падне ли Себастиан в капана ѝ?!

Рейналдо се възползва от случващото се около появата на детето на Чари и пита Себастиан какво се е случило в действителност, дали разкрил, че Чари и Баярдо са бегълци от правосъдието.

Баярдо пристига в Каракас, за да си върне внука. Той се свързва с Ана Хулия в дома на семейство Габалдон, за да научи къде е Себастиан. Ще се изправят ли най-накрая Баярдо и Кайо Габалдон лице в лице?!

Маруха търси истината!

Рейналдо не издържа на ревността и проследява Баярдо и Ана Хулия до апартамента на Маруха, където се изправя срещу Баярдо. Обвинява го, че крие нещо нередно, в което са замесени с дъщеря си и за това тя е предала сина си на Себастиан. Баярдо не приема обвиненията и отвръща на Рейналдо. Как ще приключи този спор?!

Чари пристига в колибата си в селвата, за да потърси някои неща, без да знае, че Пачеко – човека на Кайо Габалдон, е пристигнал там, за да унищожи всичко, което открие. Дали Чари ще се спаси от тази надвиснала опасност?!

След като се опитва да избягва проблеми, Корина е притисната в ъгъла от Маруха, която настоява да ѝ обясни всичко около загубата на детето на Валерия. Ще разкрие ли Корина истината?!

Хуанчо научава за измамата?!

Пачеко и хората му обикалят около колибата, в която са Чари и Маргарита. Те имат заповед да унищожат всичко, което открият в колибата. Маргарита вижда убийците и предупреждава Чари. Ще успят ли да избягат?!

Ана Хулия моли Кайо Габалдон да помогне на Баярдо, без да подозира, че моли за услуга най-големия му враг. Кайо се изненадва като научава, че Баярдо се е срещнал с нея в апартамента на Маруха и решава да предприеме драстични мерки.

Корина и Маруха разговарят за тайната около раждането на дъщерята на Ана Хулия, когато пристига Хуанчо и чува разговора им. Ще каже ли на Маруха, че Корина я мами?!

Ще оживее ли Баярдо?!

Рейналдо не издържа повече на съмненията и се изправя пред Валерия. Пита я какво общо има тя със странното поведение на Ана Хулия. Предупреждава я, че е убеден, че това има нещо общо с Андрея Каролина. Ще продължи ли да крие тайната Валерия!?

Ана Хулия си определя среща със Себастиан в апартамента на Маруха, за да поговорят за детето на Чари. По време на разговора, Себастиан обвинява Баярдо, че е убиец. Това притеснява Баярдо и двамата започват да спорят, а накрая разговора им прераства в бой.

В това време, Кайо нарежда на Пачеко да отиде в апартамента на Маруха, за да ликвидира веднъж завинаги Баярдо. Ще успее ли Баярдо да спаси живота си при този смъртоносен капан?!

Вихър от страсти!

Рейналдо настоява да научи каква е тайната, която крие Валерия и която засяга Ана Мария. Валерия му отговаря с въпрос – какво изпитва той в действителност към Ана Хулия. Ще има ли Рейналдо смелостта да ѝ каже истината?!

В същото време, Хуанчо се изправя срещу Корина, настоявайки да му каже какво крият тя и Валерия. Разговорът им загрубява и Хуанчо казва на Корина, че иска развод. Тя го обвинява заради това, което изпитва към Маруха и което смята, че е основния мотив за караницата им. Ще разкрие ли Корина тайната връзка между Хуанчо и Маруха?!

Паола заявява на Себастиан, че няма да му даде развод, за да отиде да търси отново Чари в селвата. Разговорът прераства в скандал. Как ще приключат тези вихри от страсти в двойките?!

Андрея Каролина!

Валерия не издържа да гледа как Ана Хулия се държи нежно с Андрея Каролина и как си играе с нея. За това търси претекст, за да ги раздели. Но Ана Хулия схваща намеренията на Валерия и разговаря с нея. Пита я кога ще каже на Рейналдо цялата истина. Освен това ѝ казва, че иска да отведе малката със себе си в нейния апартамент. Валерия побеснява и двете се скарват. Ще се разкрие ли тайната?!

Маруха не може повече да таи всичко и разказва на леля си Ребека. След като научава всичко, тя отива при Валерия и Корина, за да ги упрекне. Как ще приключи всичко това?!

Баярдо се връща в селвата и търси Чари. Моли я да съберат всичко, защото враговете им са наблизо. В един миг, Чари и Маргарита успяват да избягат, но оставят Баярдо сам. Какво го очаква сега?!

Рейналдо – измъчван от ревността!

Кайо се предава пред прелестите на Клаудия и я определя за своя дясна ръка, без да подозира, че точно това е плана на Клаудия, за да разкрие всичките му тайни и да пусне в ход отмъщението си.

Себастиан остава със съмненията си относно невинността на Баярдо и обвиненията в убийство. Той се връща в селвата, за да се срещне с Чари и да научи нещо повече. Когато пристига в колибата, той заварва Баярдо с пистолет в ръка. Той го разпитва къде е Чари.

Валерия пълни главата на Рейналдо с идеи за връзката между Ана Хулия и Баярдо. Той си умира от ревност, поради което се скарва с Ана Хулия. Той ѝ признава, че няма да ѝ даде развод, докато не разучи кой в действителност е Роке и каква тайна крие. Какво ще направи Ана Хулия?!

Ана Хулия иска развод!

Чари пристига в дома на семейство Габалдон и заварва Паола да се грижи за дина ѝ. Чари не може да понесе това и настоява Паола да ѝ даде детето. Двете се скарват и Кайо чува виковете им. Кайо отвежда Чари настрана... Какво ще ѝ предложи, за да забрави за сина си?!

Баярдо и Себастиан спорят за фалшивите обвинения, отправени към Баярдо. Себастиан му предлага помощта си, но Баярдо има съмнения. Ще приеме ли помощта на младежа, който е син на най-големия му враг?!

Корина се кара с Хуанчо, след като го чува да говори нежно по телефона с една жена. Когато той излиза, тя решава да го последва, за да разбере с коя се среща. Ще разкрие ли връзката му с Маруха?!

От друга страна, Маруха се среща с Ана Хулия и я предупреждава, че не може да се разведе с Рейналдо, докато не припознаят Андрея Каролина като своя дъщеря. Ще приеме ли Ана Хулия?!

Атаката!

Корина отива в стаята, в която е Хуанчо и го чува иззад вратата да казва мили думи и комплименти. Корина е сигурна, че Хуанчо е с любовницата си. Ще влезе ли в стаята и ще ги изненада ли?!

Валерия е отчаяна, защото не иска да изгуби Андрея Каролина. Измисля нов план – да каже на Ана Хулия, че докато не се разведе с Рейналдо, няма да разкрие истината. Ще приеме ли Ана Хулия това условие?!

Кайо Габалдон отива в селвата, за да се срещне с Атилио и да говорят за техния бизнес с трафик на диаманти, но те не подозират, че Баярдо заедно със Себастиан е в имението на Атилио, готови да нападнат. Ще разкрие ли Себастиан, че най-големият враг на Баярдо е собствения му баща?!