Вихър от страсти (Torrente, un torbellino de pasiones)

Осма част

Ще се разкрие ли тайната?!

Рейналдо се изправя пред истинските си чувства и съмненията започват да го измъчват. Какво ще предпочете: да остане с Валерия или да си върне Ана Хулия!?

Срещата между Ана Хулия и Роке се оказва решителна. Дали тя ще се откаже от любовта си към Рейналдо?!

Корина е на път да разкрие една болезнена истина на Валерия, докато тя не се решава да разкрие ужасяващата тайна, която я свързва с голямата ѝ приятелка Ана Хулия.

Ревността на Банива!

Роке и Ана Хулия са заедно в клиниката, без да подозират, че ревността на Банива може да излезе извън контрол. Нейната омраза може да изложи отново на риск живота на Ана Хулия. Тя предупреждава Атилио Байон, че тя се завръща в селвата.

Рейналдо и отец Лоренсо се срещат и обсъждат стъпките, които ще предприеме Рейналдо след завръщането на Ана Хулия. Валерия се опасява, че отец Лоренсо ще разкрие всичко и ще каже цялата истина около раждането на Ана Каролина, поради което прави всичко възможно, за да му попречи. Ще успее ли?!

С кого ще остане Ана Хулия!?

В болницата, Ана Хулия получава обаждане от Рейналдо, което притеснява Баярдо, който забелязва Ана Хулия да показва нежност към Рейналдо. За това, Баярдо я пита дали се е върнала в селвата, за да остане с него. Какво ще отговори?!

Полудяла от ревност, Банива се среща с Атилио Байон, за да го предупреди, че Ана Хулия, по-позната като контрабандистката Мария Руис, се е върнала в селвата и се е срещнала с Баярдо в болницата. Тя иска да се възползва от възможността, за да я арестува, но се случва нещо неочаквано. Мъжете на Атилио я задържат, защото в действителност Банива е Мария Руис. Дали това е вярно или това е още един от злите планове на Атилио?!

Паола се връща в живота на Себастиан!

Рейналдо научава от пресата, че контрабандистката Мария Руис е заловена. Той си мисли, че става дума за Ана Хулия и че отново е вкарана в затвора. За това той решава да отиде в селвата, за да ѝ помогне.

Истината е, че са задържали Банива, а Ана Хулия я посещава в затвора. Какво ще се случи при това посещение?!

След като се сбогува с Чари, Себастиан се връща в дома на семейство Габалдон. Той е изненадан като среща съпругата си Паола, която се е върнала от Италия. Тя се появява, за да го упрекне за това, че е ходил в селвата и не я е предупредил. Как ще приключи срещата им!?

Баярдо упреква Чари за това, че е ходила в столицата, тъй като това може да бъде много опасно за нея. Но двамата дори не подозират, че Чеко, охраната и наемния убиец на Кайо, е по петите им и е на път да ги открие.

Кайо научава истината!

След като Хайро дава всички необходими данни, Пачеко пристига в колибата, в която се крият Роке и Чари. Когато пристига, той решава да огледа по-добре. Той вижда двамата да излизат през вратата и и дава сметка, че Роке и Чари в действителност са Баярдо и Андреина Санта Крус – врагове от години на Кайо Габалдон.

От прикритието си, Пачеко се обажда на шефа си, Кайо, който тъкмо научава резултата от ДНК-теста, а той показва, че Себастиан е баща на детето на Чари. След новината на Пачеко, Кайо остава шокиран и не може да повярва. Пачеко очаква заповедите на шефа си... Какво заповеди ще даде? Дали ще нареди да унищожи Баярдо и семейството му!?

Рейналдо е превзет от ревност!

Маруха се заема да обиколи всички съдилища, за да изясни положението със самоличността на Ана Хулия, която очаква процесът да приключи бързо, за да може да се върне в селвата и да бъде отново с Баярдо.

Рейналдо се напива и признава на Хуанчо, че все още обича Ана Хулия и че е решен да ѝ го признае. Когато научава, че Ана Хулия ще се връща в селвата, Рейналдо я упреква, тъй като тя все още е негова съпруга, която, въпреки желанието и, не може да си върне. Какво ще направи Ана Хулия при тази атака на ревност от страна на Рейналдо!?

Паола научава, че Себастиан е завел в дома на семейство Габалдон Чари със сина ѝ и го очаква, за да го упрекне. Но Себастиан изпада в депресия след като научава новината, че Роке и Чари в действителност са бегълци от справедливостта. Какво ще направи?!

Една загадъчна жена!

Себастиан решава да отиде в селвата, за да се срещне с Чари и да изясни всичките си съмнения относно това, което му е казал Кайо (че тя и баща ѝ са бегълци от закона). Като вижда Чари, Себастиан я нарича Андреина – истинското ѝ име. Чари е изненадана. Какво ще стане при тази среща?!

Кайо Габалдон получава новината, че една от директорките на дъщерното дружество в Рим, пристига в страната, за да се срещне с него. Коя е тази загадъчна жена и какви са нейните истински намерения?!

По време на разговор с отец Лоренсо, Валерия обяснява, че не е казала на Ана Хулия, че Андрея Каролина е нейна дъщеря, защото се е страхувала да не я изгуби и да остане сама, тъй като е убедена, че Рейналдо също ще я напусне след като научи нейната тайна. Но Валерия не усеща, че по време на разговора им, Ана Хулия е пристигнала и е чула всичко. Какво ще стане сега?!

Ана Хулия иска дъщеря си!

Кайо Габалдон остава запленен от красотата на Клаудия Монтеро. Не спира да сипи похвали и комплименти, но не подозира, че зад тази фасадата, тази прекрасна жена крие едно минало, заради което преследва отмъщение.

След като е разкрита истината около раждането на Ана Каролина, Ана Хулия се противопоставя на Валерия и настоява да ѝ върне дъщерята. Валерия я умолява да ѝ прости. Казва ѝ, че я разбира, че не е имала право да го прави, но все пак тя крие още една карта, която смята да използва, за да остане с малката. Ще падне ли Ана Хулия в мрежите ѝ!?

Себастиан разказва на Чари, че Баярдо е убиеца на майка ѝ и е издирван от правосъдието. За това, той моли тя и детето да тръгнат с него, защото да са близо до Баярдо може да е окаже много опасно и за двамата. Дали Чари ще приеме да изостави баща си сам?!

Хуанчо и Маруха избягват заедно, но са изненадани от Корина, която като вижда колата на Хуанчо, решава да разбере с коя е. Ще разкрие ли Корина любовната връзка между тях?!

Обединяват се двама от враговете на Кайо!

За Кайо, фамилното име на Клаудия Монтеро започва да звучи познато, като че ли му напомня за някого, когото е познавал в миналото. Пачеко предлага да разледва миналото на красивата служителка. Но и двамата не подозират, че Клаудия заминава за селвата, за да се обедини с най-големия враг на Кайо – Баярдо Санта Крус. Каква връзка съществува между двамата?!

Ана Хулия е решена да принуди Валерия да изпълни уговорката им за посещения на дъщеря ѝ. Съвсем случайно среща Рейналдо с малката на ръце. След като се оправя след изненадата, Рейналдо пита Ана Хулия за причината на нейното посещение. Когато Валерия излиза, Ана Хулия казва, че тя може да обясни защо иска да види малката. Да ли ще разкрие цялата истина?!

Чари се противопоставя на баща си!

Ана Хулия разказва на Маруха, че Андрея Каролина е нейна дъщеря и че Валерия е излъгала. Тя е сигурна, че много скоро цялата истина ще излезе наяве.

Валерия разговаря с Корина и ѝ казва, че тя не смята да разкрива истината, никога. Какво ще направи, за да запази тайната?!

Кайо Габалдон нарежда на Пачеко да отиде в селвата и да приключи с Баярдо.

В това време, Чари се противопоставя на баща си и настоява да ѝ каже цялата истина – дали е вярно, че е преследван от закона, защото е убил майка ѝ. Баярдо е изненада и казва на Чари, че трябва бързо да напуснат зоната, защото са в опасност. Чари отказва, тъй като не иска да излага на опасност живота на детето си. Какво ще стане?!