Вихър от страсти (Torrente, un torbellino de pasiones)

Трета част

Отмъщението!

Валерия се изправя пред Рейналдо, който настоява да му каже дали детето, което тя очаква, е от него и защо е крила това.

В това време, Чари решава да скъса със Себастиан, повлияна от интригите на Паола.

Баярдо иска да отмъсти за смъртта на Кайма, за това рискува да взриви една от самолетните пистите на Атилио Байон, без да подозира, че в самолета, който тъкмо каца в този момент, се намира най-големият му враг – Кайо Габалдон.

Изненадите на съдбата!

След като взривява самолетната пистата, на която се приземява самия Кайо Габалдон, Баярдо е преследван безмилостно от хората на Атилио Байон. Той е принуден да се скрие дълбоко в селвата.

Валерия се среща с отец Лоренсо, който настоява да каже на Рейналдо цялата истина относно детето, което очаква.

От друга страна, Хуанчо продължава да се наслаждава на своята „самота“ и решава да изпробва възможностите си на съблазнител с една красива жена, но е изненадан, защото става дума за Корина.

Маруха поднася изненада на самия Рейналдо.

Силно привличане!

Съобщават на Ана Хулия, че един мъж с много пари и с охрана е дошъл да я види. Тя не подозира, че става дума за собствения ѝ тъст – Кайо Габалдон.

От друга страна, Мариха решава да изпълни желанието на Хуанчо да има дете, но не подозира, че между него и Корина започва да се заражда силно привличане.

В това време, Паола започва да празнува за бъдещата си сватба със Себастиан, тъй като е научила, че той се връща в града, след като е сложил край на връзката, която е започнал в Голямата Савана с Чари.

Бременна!

Рейналдо споделя с баща си Кайо Габалдон, че Валерия очаква дете от него. Маруха, която чува новината, е много изненадана.

От друга страна, Чари отива на лекар, тъй като изпитва неразположение. Тя научава, че е бременна.

В това време, съдбата бележи пътя на Чари с една трагедия – Себастиан претърпява тежка катастрофа.

Хуанчо прави опит да се срещен отново с Корина без Маруха да разбере. Той трябва да се справи с много препятствия.

В устата на лъва!

Ана Хулия и Банива се спречкват в затвора. Спречкването се дължи на ревността, която Банива изпитва заради Баярдо.

Баярдо се хвърля в устата на лъва, приемайки предизвикателството на мъж като Атилио Байон, съгласявайки се на среща с него. Дали ще го разпознае?!

От друга страна, семейство Габалдон научава за катастрофата на Себастиан и отиват в болницата, където заварват Паола. Тя е отчаяна, защото чува бълнуванията на Себастиан и разбира, че той все още мисли за Чари.

Дали ще се спасят!?

Животът на Ана Хулия е в риск, когато една опасна затворничка я взема като заложница.

От друга страна, животът на Чари също е в риск, когато Хайро я хваща с намерението да я изнасили.

В това време, бъдещето на Себастиан все още е неопределено, тъй като остава в тежко състояние.

Артуро упреква Паола, когато научава, че е ходила до Голямата Савана, за да се опита да повлияе на Чари и да я накара да скъса със Себастиан.

На живот и смърт!

Ана Хулия е в опасност, когато затворничката, която я държи като заложница, е заобиколена от охраната в затвора. Нейната единствена възможност да избяга е Ана Хулия.

Баярдо настоява Чари да му каже къде може да открие Себастиан – той иска да му отмъсти за това, че е изоставил дъщеря му. По ирония на съдбата, той научава, че дъщеря му е бременна.

От друга страна, Рейналдо се изправя лице в лице с Маруха, за да я накара да приеме връзката му с Валерия, тъй като ще има дете от нея.

Ана Хулия е измъчвана!

Рейналдо научава за решението на Валерия да замине в Испания и да не се върне никога. Той прави всичко възможно, за да не напусне тя страната.

Баярдо отива в бърлогата на Атилио Байон и се среща с Хайро, с когото започва смъртна битка.

В това време, Ана Хулия е измъчвана от комисар Ортега, който я подозира заради познанията ѝ по медицина и въпреки това, тя не знае как е изгубила паметта си.

Предложението!

Рейналдо, който разбира, че е влюбен във Валерия, ѝ предлага брак, за да я откаже от идеята да замине за Испания. Дали ще приеме?!

Междувременно, Ана Хулия преживява силна криза при опита си да си спомни миналото.

От друга страна, Хуанчо определя среща на Корина, но иска да си тръгне от мястото на срещата, когато вижда Маруха.

Между чука и наковалнята!

Банива нарежда на Мелкиадес да се срещне с Ана Хулия, за да разучи за какво иска да говори с него. Какво може да изгуби Ана Хулия?!

От друга страна, с приближаване на сватбата с Рейналдо, Валерия е изправена пред трудната дилема дали да му каже или не за своята бременност. Тя търси съвет от отец Лоренсо, който настоява да разкрие истината.

В това време, Хуанчо прави всичко възможно, за да не разбере Маруха, че е бил на среща с Корина в същия ресторант, в който са се засекли.