Желязната дама (Soy tu dueña)

141 серия

Хосе Мигел научава, че майка му винаги е знаела къде е!

Леонор казва на Сабино, че трябва да продължат преди Росендо да ги открие. Сабино казва, че Валентина не може да продължи. Моли се да издържи. Леонор казва на Валентина, че трябва да положи малко усилия, защото Хосе Мигел я очаква. В този момент един ездач се приближава. Сабино не я изпуска от поглед и нарежда на Леонор да я свали от коня. Вдига оръжието си. Може да се случи и най-лошото...

В клиниката на Сан Педро, комендант Толедо посещава Фелипе и се опитва да го разпита за смъртта на Оскар Ампудия. Фелипе не знае какво да отговори, но Сандра го моли да разкаже истината на коменданта – че Ивана го е убила.

В „Лос Каскабелес“, Ивана казва на Исабел, че няма идея колко зле се чувства, но се заклева, че бележката на Росендо е негова измислица, с която се е опитал да ѝ навреди. Исабел я прекъсва като ѝ извиква да престане с лъжите. Тя не вярва на нищо, което казва, защото е изгубила доверието си в нея. Тя споделя, че изпитва силна мъка като вижда в какво е превърнала живота си, при положение, че разполага с всичко, за да бъде щастлива. Без да знае какво да каже на Исабел, Ивана я моли за помощ – тя си спомня как е умрял Оскар и настоява, че е било инцидент, че е било въпрос на живот или смърт – неговия живот срещу нейния. След това я упреква, че се е провалила като майка, защото не е успяла да я защити.

В това време, Хосе Мигел е освободен от ареста. Той се среща с Леонор и научава, че тя и Сабино са се опитали да спасят Валентина. Той я пита дали знае къде Росендо държи любимата му. Леонор потвърждава. Хосе Мигел е шокиран.