Желязната дама (Soy tu dueña)

139 серия

Росендо има страстна среща с Ивана!

Росендо влиза в стаята на Валентина, докато Ивана рови из нещата. Той ѝ запушва устата и не ѝ позволява да извика. Ивана се възползва от ситуацията и го съблазнява. Той я целува и отбелязва, че е много по-невъздържана от всякога. Ивана е убедена, че този път вече ще забременее. Илуминада чува всичко и слиза, за да сподели с някого.

Илуминада разказва на Габриела и Исабел какво е казал Росендо на Ивана, когато са били в спалнята. В този момент пристига Хосе Мигел и пита Илуминада дали е сигурна, че Росендо е заедно с Ивана в стаята на Валентина. Появява се и Ивана и потвърждава думите на Илуминада.

По-късно, в мината, докато Валентина спи, Росендо ѝ съобщава, че до няколко часа тръгват. След това, Валентина казва, че трябва да се махне от мината и за това е готова да отиде където и да е с него.

Междувременно, в имението Монтесинос, Леонор удря Сабино. Той ѝ заявява, че може да го удря колкото си иска, но я умолява да помогне на Валентина да се измъкне от онова място. Оказва се, че Леонор е единствения човек, който знае къде Росендо държи Валентина.