Желязната дама (Soy tu dueña)

136 серия

Росендо предизвиква срутване в мината, докато Хосе Мигел и Алонсо са вътре!

Росендо излива сърцето си пред Валентина и разкрива, че той е такъв, защото, когато е бил на 4 години, пастрокът му е убил майка му, а той е останал при окървавеното тяло, докато не са го откъснали от него насила.

В това време, в имението Монтесинос, Ивана казва на Хосе Мигел, че очаква скоро да се събере с Валентина, за да се обичат свободно. Тя му съобщава, че се връща в „Лос Каскабелес“, където смята да роди детето си, а него освобождава от отговорност. Алонсо чува иззад вратата целия разговор. Хосе Мигел не знае какво да каже.

В мините, Валентина е зле, изпаднала е в делириум и моли Хосе Мигел да ѝ помогне, защото той е любовта на живота ѝ. Като я чува, Росендо се заклева да убие Хосе Мигел.

По-късно, Хосе Мигел и Алонсо издирват Валентина в мините. Росендо им залага капан, вярвайки че дяволът е на негова страна. Хосе Мигел забелязва якето на Росендо. Алонсо продължава напред, а Хосе Мигел го моли да бъде много внимателен. От другата страна, Росендо го очаква с чука, с който е убил Насарио. Когато те се приближават, той издърпва една греда, която подпира тавана и предизвиква срутване, при което си мисли, че е успял да ги убие.