Желязната дама (Soy tu dueña)

132 серия

Валентина изгонва Росендо от погребението на Бенита!

Росендо отива на погребението на Бенита, мислейки, че ще може да се сближи с Валентина. Тя му казва да се отдалечи завинаги от тях или ще съжалява. Росендо отбелязва, че тя не би посегнала дори на едно куче. Валентина му отвръща, че на куче не може, но него – може.

Като си тръгва, Росендо заплашва Филаделфо с пистолет, за да не каже нищо от онова, което знае за него.

Заедно със семейството, Валентина казва на Исабел, Габи, Ернесто и Илуминада, че Ивана е бременна и има нужда от помощта на всички; трябва да знае, че в къщата винаги ще има място за нея.

По-късно, Хосе Мигел си дава сметка, че Росендо целенасочено проваля живота му и освен това, проваля мечтата на баща му. И като че ли това е малко, а и Алонсо казва на Хосе Мигел, че трябва да се примири, че няма какво да предложи на Валентина. Хосе Мигел предпочита да оставят на Валентина сама да реши.

След края на погребението, Валентина отива в имението на Монтесинос, за да се види с Ивана. Тя, вече изморена от Леонор, е на път да разкрие истината пред братовчедка си. Леонор казва на Ивана, че трябва много да внимава какво говори, но тя не ѝ обръща внимание. Казва на Валентина, че жената пред тях е любовница на Росендо.