Желязната дама (Soy tu dueña)

128 серия

Сантягито покорява Валентина!

След сблъсъка с Хосе Мигел, Росендо казва на прокурора, че той е един разумен човек и че не иска да си има проблеми със закона заради Хосе Мигел.

В това време, Хосе Мигел казва на майка си, че Росендо е убил баща му.

В „Лос Каскабелес“, Габи казва на Алонсо, че е очарована от сина му Сантягито, но би било знак за лош вкус, ако го използва, за да размекне. След това, Алонсо споделя с Габриела, че е повтарял неуморно пред Валентина да внимава с Ивана. Габриела също ѝ е говорила, но знае, че тя винаги е готова да се жертва за семейството си. Алонсо ѝ разказва, че е разбрал, че Ивана се среща тайно с Толедо, след като я е видял предния ден в хотела. Той я е разпознал, въпреки че е била маскирана. Той смята, че тя прилага своите умения за съблазняване с коменданта.

В стаята си, Ивана се гледа в огледалото и казва, че скоро ще трябва да ѝ проличи бременността, в противен случай, Леонор ще започне да подозира. Тя се надява, че нощта, която е прекарала с Толедо, ще послужи за нещо.

На друго място в Сан Педро, Сантягито казва на Валентина, че много добре разбира защо Алонсо се е влюбил в нея. Валентина го пита дали Алонсо му е казал нещо. Сантягито кимва и признава, че също така знае, че преди са били годеници, но тя вече не го обича. Пита я защо не иска, след като баща му е добър човек.

По-късно, Сантягито и Валентина се разхождат на кон.

Габи и Орасио се карат, докато той не я прегръща насила.

По настояване на Алонсо, Толедо посещава Валентина и ѝ казва, че е решил да разпита отново Исабел. Валентина го уверява, че ще помогне на Ивана да се успокои, за да не повлияе това на бременността ѝ. Толедо остава шокиран и пита Валентина дали Ивана чака дете.