Желязната дама (Soy tu dueña)

127 серия

Хосе Мигел научава, че Росендо е убиеца на баща му!

Алонсо заварва Ивана в хотела. Той на мига заподозира, че тя се среща там с Комендант Толедо.

На следващия ден, Илуминада е отчаяна и плаче, защото не вярва, че Тимо ще я обича като разбере, че не е чиста. Тимо я чува и я пита ядосан защо не му е казала, че има друг мъж.

Вече у дома, Бенита и Габи плачат с Илуминада. Валентина слиза и ги пита какво се е случило. Габи ѝ разказва, че Росендо е изнасилил Илуминада.

В селото Сан Педро, Алонсо казва на Толедо, че иска да говори с него, тъй като е наясно, че Ивана го посещава в хотела. Той много добре познава Ивана и нейните методи на действие.

В участъка, прокурорът казва на Хосе Мигел, че имат доказателства, че пожарът, при който е умрял баща му, е бил умишлен. Подозира, че някой е искал да се отърве от някое доказателство или документ. Хосе Мигел си спомня, че в дома на Сабино са открити доказателства, че Росендо е отровил добитъка и споделя със служителя на реда, че само Росендо може да е убил баща му.

По-късно, Хосе Мигел не успява да сдържи гнева си и разказва на Сабино какво се е случило. Той го съветва да остави на властите да се погрижат за Росендо. Хосе Мигел няма такова желание и го моли за един пистолет.

Росендо се изненадва, когато Хосе Мигел го търси и казва, че иска да си разчисти сметките с него.