Желязната дама (Soy tu dueña)

121 серия

Ивана научава, че Исабел е поела вината, за да я спаси от затвора!

Отец Вентура казва на Фелипе, че не може да защитава Исабел, защото тя му е споделила някои неща по време на изповед. Фелипе не може да позволи детето на Ивана да се роди в затвора.

Валентина казва на Ивана, че Исабел се е признала за виновна за убийството на Оскар. Тя се преструва на шокирана и припада. Леонор упреква Валентина за това.

Росендо пуска в ход своя план да накара Валентина да научи кой е той в действителност.

Валентина получава обаждане, с което ѝ съобщават, че един от дистрибуторите е отхвърлил цялото мляко, което е произвела.

Следователят подозира, че Исабел се е признала за виновна, за да защити някого.

Ернесто казва на Габриела, че ще се види с Пачука в участъка, тъй като най-важното в момента е Исабел да не бъде премествана в Мексико, нито да влезе в затвора.

Ивана се преструва, че се оправя. Тя коментира, че Исабел се е държала странно, на лицето ѝ е била изписана вина. Тя моли Валентина да бъдат заедно в тази трагедия. Тя успява да убеди Валентина, че много я боли за Исабел.

Леонор критикува Хосе Мигел, който смята да защитава Исабел. Хосе Мигел обяснява на Леонор, че усеща, че Исабел е невинна и че ако Ивана не е въртяла любов с женен мъж, нищо такова нямаше да се случи.

Фелипе казва на Сандра, че ще се оженят в църквата след като изтече нужното време за обявяването на брака им. Сандра благодари на Фелипе.

Исабел моли нещата да вървят по своя път, след като е извършила престъпление, трябва да си плати.

Алонсо пита Хосе Мигел какво е причинил последно на Валентина. Хосе Мигел му отговаря, че той винаги е бил честен. Алонсо му напомня, че Ивана чака дете от него. Двамата започват да се карат и Валентина ги разделя.

Ивана казва на Леонор, че иска да види Исабел в затвора.