Желязната дама (Soy tu dueña)

114 серия

Предизвикана ревност!

Алонсо казва на Валентина колко е красива и това, че е дошъл, за да се опита отново да я покори. Валентина го приема в кабинета си. Споделя, че е открил каква радост може да даде и това дължи на сина си. Той е дошъл и за да изплати дълга, който има.

Леонор утешава Ивана с думите, че до шест месеца Хосе Мигел ще вдигне на крака имението и ще бъде много по-лесно да я продаде, защото тримата ще се върнат в Мексико, където трябва да се роди внучето ѝ.

Ивана си мисли, че нейният план е идеален и върви много добре, има само един проблем – не е бременна. За да стане истина, тя решава да преспи с един селянин.

Алонсо признава пред Валентина, че в началото наистина е искал да се възползва от нея, но след това се е влюбил в нея, ума, благородството и красота, а също и в нежността ѝ, която му вдъхва нуждата да я защитава.

Хосе Мигел търси Валентина, но Илуминада му отговаря, че е приела Алонсо, който е дошъл при нея. Хосе Мигел влиза решен да ги завари заедно.

Валентина казва на Габи, че може би Алонсо е станал жертва на обстоятелствата. Габи се изненадва и не иска да слуша повече.

Валентина споделя с Бенита, че е наясно, че не бива да използва един мъж, за да накара друг да ревнува, но е имала нужда да го направи и за това е постъпила така.