Желязната дама (Soy tu dueña)

104 серия

Близки срещи!

Филаделфо съветва Росендо да поговори с Валентина, за да го върне на поста му. Той не вярва, че ще печели в имението Монтесинос същото, което в „Лос Каскабелес“. Той му отвръща, че не е там заради мизерната заплата, но скоро ще научи.

Ивана търси Естебан в Мексико, за да го покани на кафе и да си спомнят „старите времена“. Страстта между тях избухва и накрая двамата правят любов. Тя цели да забременее.

Валентина казва на Чуи, че не искала да изгори къщичката, но е изпитвала голям гняв към Хосе Мигел и не е мислела, че може да нарани и него, тъй като къщичката е била и негова. Моли го за прошка. Хосе Мигел чува всичко.

Леонор споделя с Росендо, че ще продаде земите си на Хосе Мигел. Росендо ѝ казва, че ако земите бяха негови, никога не би ги продал. Флиртуваща, Леонор му казва, че след като той е там, имението ще процъфти.

Хосе Мигел взема ръката на Валентина в своята и я подава на Чуи, когато го посещават в болницата. И двамата забелязват голямата любов, която все още изпитват един към друг.