Желязната дама (Soy tu dueña)

101 серия

Предполагаема бременност!

Комендант Толедо отбелязва пред Алонсо, че е голямо съвпадение, че Оскар и той са имали една и съща любовница: Ивана.

Ивана планира да се престори на бременна, тъй като Хосе Мигел е бил толкова пиян онази нощ, когато е прекарала в леглото му, че не може да твърди със сигурност, че нищо не се е случило между тях.

Ивана казва на Леонор, че Хосе Мигел я е изгонил, когато е отишла при него в Мексико сити, но тя е сигурна, че е спечелила битката, защото е бременна. След това, плачейки казва на Леонор, че когато каже за бременността си, Хосе Мигел ще се ядоса и ще я изгони.

Габи напомня на Валентина, че я е предупреждавала да се пази от Ивана, и то не един път. Валентина ѝ казва, че Алонсо я е обвинил, че е взела парите, които липсват и тя не знае на кого да вярва – на братовчедка си, която винаги е смятала за сестра или на мъжа, който с лъжите и измамите си е разрушил живота ѝ.

Хосе Мигел разговаря по телефона с Леонор. Моли я да не се меси в живота му – той вече е говорил с Арселия и е научил цялата истина. Той вече знае защо са го изгонили от Семинарията, защо Валентина го е оставила и че тя и Ивана са ѝ предложили пари, за да напусне станата.