Желязната дама (Soy tu dueña)

97 серия

Ивана последва Хосе Мигел в Мексико!

Ивана отива в „Лос Каскабелес“, за да съобщи на всички, че ще пътува. Бенита и Исабел я питат къде ще ходи. Ивана им отговаря, че Хосе Мигел е заминал по работа в Мексико и я е помолил да се присъедини към него там.

Валентина пита Ивана дали планира да се омъжи за Хосе Мигел. Ивана отговаря положително. Ивана излиза с куфарите си и казва на Валентина, че очаква от нея да се държи добре, когато Хосе Мигел ѝ поиска ръката. Валентина ѝ отговаря, че с нея няма да има никакви проблеми.

Илуминада упреква Крисанта, че отново е легнала с Росендо. Крисанта се опитва да я убеди, че той се е променил много, изгубил е работата си и има нужда от нея. Илуминада казва на Крисанта, че е изпратила за анализ ризата на Росендо с кървавите петна. Крисанта я пита с какво право се меси в нейния живот и я заплашва, че ако нещо помрачи щастието ѝ, тя ще е единствената виновна.

Хосе Мигел отваря вратата на хотелската си стая и заварва Ивана вътре. Пита я какво прави там. Ивана му обяснява, че е забелязала колко отчаян е бил, когато е тръгнал от имението, и е решила да му помогне.