Желязната дама (Soy tu dueña)

93 серия

Кражби и злини!

Алонсо открива, че Ивана е откраднала пари от дома на Валентина. Тя го предупреждава да не казва нищо. Алонсо я пита какво ще спечели, ако не я издаде. Ивана му отговаря, че това ще му помогне да си върне Валентина и ако се интересува от нея, трябва да се закълне, че няма да казва на никого, че тя е била там.

Ернесто съобщава на Валентина, че Росендо е освободил работниците и се е възползвал от комисионна, предоставяйки ги. Валентина не знае за всичките му подмолни действия, но това, което е научила, вече е прекалено. Казва, че е важно да отстранят веднъж завинаги Росендо от „Лос Каскабелес“.

Ивана дава на Арселия парите и казва на Леонор, че очаква да са достатъчно, за да не я видят никога вече. Леонор е съгласна, че не им изнася да се навърта наоколо.

Росендо отново търси Крисанта. Илуминада отваря вратата, но веднага се опитва да го прогони.

Алонсо благодари на Валентина, че му е позволила да остане в дома ѝ. Той вярва, че нейното гостоприемство показва, че все още изпитва нещо към него. Хосе Мигел го прекъсва с думите, че има право – щом Валентина го е приела в дома си, значи изпитва нещо към него.