Желязната дама (Soy tu dueña)

88 серия

Сблъсъци с майката!

Илуминада споделя с Фелипе, че тя и Крисанта мислят, че Росендо е убил Насарио и го моли да запази тази тайна, тъй като се страхува, че ако Росендо научи, ще премахне нея или майка ѝ.

Хосе Мигел пристига в „Лос Каскабелес“, за да върне на Валентина парите, които Леонор е поискала на заем. Когато Валентина вижда сумата, му казва, че е дала много повече пари в заем. Тя не пропуска възможността да го упрекне, че се е интересувал от нея само заради парите ѝ, а сега иска да я изкара глупачка. Хосе Мигел я уверява, че никога не я е предавал и че въпреки всичко, той продължава да я обича.

Хосе Мигел казва на Росендо, че никога не е изпитвал толкова голямо презрение, като това, което изпитва към него. Росендо му отвръща, че чувствата са споделени. Хосе Мигел го предупреждава, че някой ден ще го накара да си плати за всичко.

Хосе Мигел упреква Леонор, че е накара Валентина да повярва, че той е искал да се ожени за нея от интерес. Леонор се опитва да отрече, но Хосе Мигел настоява да му каже колко пари наистина е поискала от Валентина и за какво ги е използвала.

Ивана посещава Исабел в „Лос Каскабелес“, за да поиска от нея пари. Тя я съветва да започне работа или да поиска от Леонор.