Желязната дама (Soy tu dueña)

85 серия

Росендо целува Леонор!

Алонсо се прибира в хотелската си стая и заварва Ивана в много съблазнителна поза върху леглото му.

Ивана се подиграва на работата на Габриела като учителка. Орасио я пита защо се държи така. Габриела отговаря, че тя е такава, не се интересува от останалите, освен ако не може да ги използва. Допълва, че Ивана е като паразит – първо, докато е живяла с братовчедка си, а сега – със семейство Монтесинос.

Хосе Мигел обвинява Валентина, че е убила Федерико, когато се засичат на гробищата. Тя му отговаря, че не е виновна за нищо, но Хосе Мигел настоява, че единственият, който може да каже какво точно се е случило, вече не е там. Валентина го пита дали би ѝ повярвал, ако се закълне на гроба на баща му. Хосе Мигел отговаря, че не знае, защото всичко сочи нея като виновна.

Хосе Мигел казва на Ернесто, че се чувства раздвоен, защото една част от него продължава да обича Валентина, въпреки подозренията, че е убийца. Ернесто се застъпва за Валентина.

Габриела научава, че Алонсо е донесъл цветя за Валентина. Пита я дали няма да се върне при него.

Росендо търси Леонор. Тя се прави на много важна. Росендо ѝ напомня, че е изневерявала на Федерико и много пъти се е отдавала на голтак, като него. Росендо ѝ казва, че никога няма да я забрави и си открадва целувка от нея.