Желязната дама (Soy tu dueña)

84 серия

Битка за любовта на Валентина!

Хосе Мигел и Валентина се срещат случайно на площада в Сан Педро. Той ѝ казва, че последният път, когато са разговаряли като цивилизовани хора, е било, когато са щели да се женят, но сега се събуждат много съмнения. Валентина го уверява, че тя няма никакви съмнения. Валентина моли Хосе Мигел да не ѝ губи времето, нито да се опитва да я нарани отново. Той се приближава към нея с намерението да я целуне.

В този момент се приближава Алонсо и казва на Валентина, че се е появил в Сан Педро, защото е искал да си я върне. Тя го уверява, че годежът ѝ с Хосе Мигел е разтрогнат. Алонсо заявява на Хосе Мигел, че той никога няма да стане съпруг на Валентина. Валентина не иска Хосе Мигел да нарани Алонсо, който удря Хосе Мигел. В отговор на удара, Хосе Мигел го удря и двамата започва да се бият ожесточено. Валентина се опитва да ги спре и успява да ги раздели, след като Алонсо се оказва проснат на земята.

Росендо пита Филаделфо какво са правили Крисанта и Илуминада толкова късно през нощта. Филаделфо отговаря, че са ходили при кмета, но са размислили като са го видели.

Росендо прострелва Хосе Мигел в рамото. Той споменава Алонсо и Росендо казва, че не знае за кого говори, но никой не може да му отнеме удоволствието да приключи с него. Насочва пистолета си към главата му.

Хосе Мигел съобщава на Ивана, че Алонсо е в Сан Педро и не знае дали е дошъл заради Валентина или заради нея.

Валентина казва на Ернесто, че се е оказало, че Росендо е много по-честен от двамата мъже, които е обичала в живота си.

Алонсо отива да търси Валентина в дома ѝ с букет от рози. Бенита няма желание да го пуска. Той я уверява, че се е променил, но Бенита не му вярва и затваря вратата в лицето му.