Желязната дама (Soy tu dueña)

80 серия

Хосе Мигел се ядосва!

Ивана започва да трови ума на Хосе Мигел и да го настройва срещу Валентина. Той казва, че тя може би е най-заинтересована Валентина да влезе в затвора. Освен това, случилото се не е убийство, тъй като когато Хосе Мигел е извадил баща си от къщата, той е бил все още жив. Ивана настоява, че Валентина е подпалила пожара с намерението да го убие.

Сабино казва на Исабел, че ако подозренията на Хосе Мигел се потвърдят, ще започне ужасна война, по-лоша от ада. Исабел не разбира за какво говори той. Сабино само допълва, че трябва да се осланят на Бог.

Хосе Мигел отива в „Лос Каскабелес“, показва годежния пръстен на Валентина и я пита дали го разпознава. Той казва, че тя наистина е луда и се заклева, че ще я накара да си плати жестоко, ако се окаже, че тя е отговорна за смъртта на баща му. Предупреждава я, че не подозира на какво е способен той.

Росендо изказва съболезнованията си на Хосе Мигел за смъртта на Федерико и го моли да предаде неговите съболезнования на Леонор. Хосе Мигел не издържа повече и го удря.

Валентина търси Хосе Мигел. Той ѝ заявява, че проклина часа, в който се е запознала с нея, влюбил се е като глупак, но сега изпитва към нея само омраза.