Желязната дама (Soy tu dueña)

69 серия

Разгорещяване на страстите по време на празника в Сан Педро!

Ивана отива на празненството в селото. Приближава се Хувентино и ѝ казва, че Росендо го е изгонил от „Лос Каскабелес“ поради липса на някакви пари. Хувентино пита кого трябва да убие. Ивана му отговаря, че сега просто иска да се позабавлява и че ще продължат с плана си от преди.

Ивана отива при танцуващите и се приближава до Орасио и Габриела. Те я поздравяват намръщено. Ивана казва, че си умира да танцува и открадва партньора на Габи, която беснее, докато Орасио и Ивана танцуват.

Росендо гледа с презрение към Валентина и Хосе Мигел, които се целуват, докато танцуват.

Енрикета забелязва, че започва суматоха на празника.

Габриела открива Фелипе и го моли да я придружи, докато си търси такси. Дръпва го за ръката. Фелипе не може да ѝ откаже, а Сандра, разочарована, ги наблюдава, докато се отдалечават.

Хувентино се появява на сцената с танцуващите с една кукла, облечена с дрехи на Валентина и с глава на пепелянка. Хосе Мигел побеснява и се нахвърля на един мъж, който хвърля куклата, питайки го дали за това са им трябвали дрехите, които са откраднали от Валентина.

Хосе Мигел се замесва в един бой, докато Росендо се възползва от момента, за да прегърне Валентина. Той я отвежда, докато стреля във въздуха, за да отвлече вниманието на хората. Тя се оставя да я отведе, притеснена за Хосе Мигел.