Желязната дама (Soy tu dueña)

54 серия

Сандра се опитва да съблазни Орасио!

Илуминада отговаря на телефона. Ивана е шокирана, когато коментира, че Алонсо търси Валентина. Ивана отговаря. В този момент влиза Валентина и пита кой е.

Валентина признава на Бенита, че обаждането на Алонсо ѝ е отнело апетита.

Росендо казва на Ивана, че прекалено много се е доверил в нея и че сега трябва да отдалечи Хосе Мигел от Валентина със собствени методи. Ивана предупреждава Росендо, че не иска да наранява Хосе Мигел. Росендо напомня мисълта, че на война и в любовта всичко е позволено. Пристига Бенита и забелязва как Росендо погалва Ивана по лицето. Когато той си тръгва, Бенита казва на Ивана, че не е подозира, че е толкова близка приятелка с управителя.

Сандра казва на Орасио, че знае как е успяла Ивана да го покори – с това, което тя винаги е отказала да му даде. Казва му, че е готова на всичко, за да си го върне и започва да се съблича. Орасио остава шокиран.

Ернесто е с Хосе Мигел, когато вижда Валентина на коня си. Хосе Мигел се приближава и ѝ казва, че трябва да поговори с нея, защото има много неща, които трябва да изяснят. Валентина се отдалечава.