Желязната дама (Soy tu dueña)

34 серия

Хосе Мигел е ранен!

Валентина се заканва да накара Хосе Мигел да си плати много скъпо.

Росендо казва на Валентина, че Хосе Мигел има нужда от наказание за онова, което е направил. Ядосана, Валентина обещава да го накара да си плати за това.

Илуминада споделя с Бенита, че не знае защо Валентина е толкова ядосана на Хосе Мигел, но не смята, че е добра идея Росендо да го наказва, защото Росендо е способен да го убие.

Бенита се изправя срещу Валентина и тя ѝ казва, че Хосе Мигел я е унижил така, както никой друг не го е правил. Именно заради това тя настоява той да си плати.

Росендо търси Хосе Мигел и насочва пистолет към него. Хосе Мигел го предизвиква да стреля.

Фелипе се погрижва за куршумената рана на Хосе Мигел. Валентина е до него. Тя казва на Фелипе, че иска на всяка цена Хосе Мигел да се спаси, но той изглежда много зле. Фелипе потвърждава, че е изгубил прекалено много кръв.

Валентина държи пистолет в ръката си. Хосе Мигел я моли да му го даде, защото не иска да се случи нещо непредвидено. Хваща Валентина, която се опитва да се освободи. Хосе Мигел настоява да му даде пистолета, който в този момент стреля. Валентина започва да гледа и да гали Хосе Мигел с много нежност.