Желязната дама (Soy tu dueña)

28 серия

Росендо и Хосе Мигел се сбиват!

Фелипе занася на Исабел резултатите от радиографията. Казва, че на Ивана ѝ няма нищо и може да бъде спокойна. Исабел се възползва от момента, за да го попита дали той и Ивана са се скарали в Мексико сити, тъй като когато я е видял, се е държал много студено.

Валентина пристига и изгонва Фелипе в мига, в който го вижда. Леля ѝ я пита какво е станало. Валентина ѝ отговаря, че няма да търпи нито един мъж в къщата, още по-малко някой, който има нещо общо с предателя Алонсо. Исабел пита Валентина защо сега критикува всичко, което преди това е защитавала. Племенницата ѝ отговаря, че предишната Валентина е умряла, а новата няма да допусне отново да я наранят.

Росендо и Хосе Мигел се сблъскват. Ивана ги подслушва скрита. Росендо казва на Хосе Мигел, че Федерико Монтесинос не е неговия баща. Хосе Мигел настоява да повтори това, което е казал и Росендо му изкрещява, че цялото село знае тази истина. Хосе Мигел го удря, при което той пада на земята. Изненадващо, Росендо изважда пистолет и го насочва към младия мъж. Ивана извиква на Хосе Мигел да се пази.

През прозореца, Валентина вижда как Ивана и Хосе Мигел се появява заедно и се целуват. Валентина изпитва ревност и си казва, че той е циник и измамник, като всички мъже.