Желязната дама (Soy tu dueña)

22 серия

Ивана се представя за годеница на Хосе Мигел!

Исабел прави компания на Бенита, докато тя чисти огледалото в банята на Валентина. Тя пита Бенита защо Валентина е толкова настроена срещу Хосе Мигел. Бенита отговаря, че по вина на Алонсо, Валентина вярва, че всички мъже са еднакви. Исабел отбелязва, че Хосе Мигел е различен, който дори е спасил живота на племенницата ѝ. Бенита казва на Исабел, че Валентина се страхува, че Хосе Мигел може да започне да я ухажва, а най-лошото за нея е идеята да се влюби отново.

Ернесто показва на Валентина имотната оценка на имението Монтесинос. Тя мисли, че не може да струва толкова, колкото казва Ернесто. Дори и на такава цена, тя е решена да я придобие, като по този начин принуди Хосе Мигел да си замине, тъй като не го иска за свой съсед.

Сандра отива в магазина на Орасио, докато той е с Ивана и го пита коя е тази жена. Орасио излъгва като казва, че Ивана е годеница на Хосе Мигел. Тя се кани да излезе от магазина, но спира изненадана. Ивана продължава с играта и пита Сандра дали са хубава двойка. Тя се възползва от ситуацията и целува Хосе Мигел по устата.

Излизайки от магазина, Ивана подава ръка на Хосе Мигел и му казва, че ѝ е приятно да се запознае с него. Той забелязва, че е неспокойна и я пита какво става. Ивана му отговаря, че хората, с които е дошла, са си тръгнали и сега няма как да се върне в „Лос Каскабелес“. За нейно съжаление, той е пристигнал на кон. Ивана няма нищо против да язди заедно с него.

Ернесто отива при Хосе Мигел, за да му направи предложение за имението. Хосе Мигел отбелязва, че е бил много ясен с Валентина, когато ѝ е казал, че имението не се продава. Ернесто настоява, че предложението е повече от добро, но Хосе Мигел не смята да продава имота си на никого.