Желязната дама (Soy tu dueña)

18 серия

Росендо подпалва бараката на Хуан!

Ивана търси Росендо, за да се съюзи с него против Валентина и да я изгонят от имението. Росендо пита Ивана как ще се отърват от Валентина. Ивана му отговаря, че това ще е неговата задача, но обещава да го компенсира добре.

Росендо подпалва бараката на Хуан. Когато той се опитва да го обвини, Росендо му заявява, че всичко е направил по нареждане на господарката, тъй като той живее на нейната земя.

Ивана се запознава с Орасио, който остава очарован от нейната красота. Тя го моли да я покани на разходка из селото, тъй като тя е нова и не познава никого, освен него.

Исабел е притеснена за Ивана. Бенита ѝ казва, че може би е поискала да опознае селото. Исабел изтъква очевидното – Сан Педро не е толкова близо, за да ходи пеша. Бенита я успокоява, че Ивана умее добре да шофира.

Тереса отива да търси Валентина, която е навън с Бенита. Тя я упреква за случилото се с дома ѝ и я нарича пепелянка. Тереса хвърля камък по Валентина, която пада на земята в безсъзнание. Бенита бърза да ѝ се притече на помощ.