Желязната дама (Soy tu dueña)

12 серия

Валентина се сдобрява с Алонсо!

Валентина се изненадва да види фотографията на Сантягито и си мисли най-лошото. Пристига Алонсо, доволен да я види. Тя настоява да разбере кое е това дете.

Ивана прочита във вестника новините и разбира, че виновна за смъртта на Оскар е любовницата му.

Алонсо измисля за пред Валентина, че Бренда е негова братовчедка, а Сантяго е негов племенник. Обяснява, че той им помага ежемесечно със солидна сума. Тя го моли да ги покани на сватбата. Валентина казва на Алонсо, че ще живеят сами след сватбата. Смята да потърсят имот, който ще им подхожда. Той се съгласява с нея.

Бенита съобщава на Исабел, че Ернесто я чака. Исабел отказва да го приеме. Бенита му казва, че трябва да приеме цветето, което ѝ е донесъл. Ернесто поднася една орхидея на Исабел, но не знае с какво я е обидил. Тя признава, че е приключила с него и избухва в сълзи.

Валентина споменава пред Габриела, че всичко с Алонсо се е оправили и еуфористично съобщава на Исабел за сдобряването им.

Ивана изгаря вестника със съобщението, чете картичката, която Оскар ѝ е изпратил с цветята и я скъсва.

Алонсо е отчаян, защото не разполага с никакви пари. Нарежда на Маргарита да провери банковата му сметка. Той казва на Нарда, че Оскар и той не са били в съдружие и както изглежда, Оскар е изтеглил голяма сума от сметката. Притеснена, Нарда му препоръчва да поговори с адвоката.

Марсело казва на Ивана, че е чул Бенита да казва на момичетата, че Валентина е много доволна от годеника си, с когото ще се оженят на следващия ден.

Алонсо уволнява Маргарита без обезщетение. Тя му казва, че това не е честно. Предупреждава го, че знае много неща за него, които на него няма да му хареса да разкрие пред всички.

Бренда казва на Ивана, че спешно трябва да поговори с Валентина, преди да се омъжи за Алонсо. Ивана се представя за Валентина. Бренда я пита дали знае, че Алонсо има дете в Монтерей.