Желязната дама (Soy tu dueña)

10 серия

Оскар е убит от Ивана!

Ивана се качва в колата на Оскар. Той застава отпред, за да не ѝ позволи да тръгне. Тя натиска педала на газта и го блъсва. Приближава се до него, вижда, че е мъртъв и изчиства следите си.

Ивана отива да търси Фелипе. Извинява му се и той забелязва колко неудобно се чувства тя. Казва ѝ, че е видял чантата ѝ в апартамента на Алонсо.

Алонсо отбелязва, че не е добра идея всички да живеят заедно.

Ивана уверява Фелипе, че Алонсо никога не би се загледал по нея, а тя иска да се омъжи за мъж със стабилно бъдеще. Преструва се на много притеснена за Исабел и моли Фелипе да я откара до дома ѝ.

Басилия съобщава на Нарда, че я търси Толедо, от полицията... Нарда отказва да приеме жестоката истина, че Оскар е мъртъв. Толедо я моли да го придружи до моргата, за да идентифицира тялото.

Валентина упреква Ивана, че не е съобщила на Исабел къде е била и за цинизма ѝ към Нарда. Ивана я уверява, че е приключила с Оскар и че за нея той е мъртъв.

Нарда обвинява Алонсо, че е запознал Ивана и Оскар. Тя е убедена, че другата е виновна. Нарда избухва в сълзи и Алонсо я прегръща.

Валентина коментира, че Ивана се е прибрала с Фелипе предната вечер. Бенита показва на Валентина във вестника новината за смъртта на Оскар. Ще трябва да поговори с Ивана. Валентина съобщава новината на Ивана, която добре изиграва истерична криза.

Валентина казва на Алонсо, че знае за смъртта на Оскар. Той ѝ разказва за подозренията на Нарда, че Ивана е виновна.

Валентина отказва да отиде на погребението. Той повишава глас заради нейния отказ и ѝ заявява, че не приема да живее под един покрив с Ивана и Исабел. Валентина хвърля годежния пръстен, който Алонсо ѝ е подарил и му казва, че няма да се омъжи за него. Алонсо отказва да живее заедно с Ивана и Исабел след сватбата. Валентина му казва, че нейното семейство е част от нея самата и няма да я принуди да избира. Тя си дава сметка, че бракът им няма да успее. Алонсо си тръгва бесен.