Желязната дама (Soy tu dueña)

7 серия

Валентина заплашва Оскар!

Ивана предлага на Алонсо да избягат заедно в деня на сватбата му с Валентина. Алонсо има съмнения, но тя иска да се съберат завинаги.

Фелипе споделя с Валентина, че не той е изпратил цветята, но не е искал да издаде братовчедка ѝ. Валентина го моли да ѝ помогне да забрави за другия мъж и може би този път Ивана ще се влюби в него.

Валентина отговаря на телефонно позвъняване, но няма никой... Оскар не се осмелява да говори с Валентина и затваря.

Валентина се извинява на Ивана за това, че е потърсила Оскар. Алонсо научава за ситуацията.

Алонсо настоява да научи истината дали има нещо между Ивана и Оскар. Той отрича и пита защо се интересува толкова много.

Нарда иска Оскар да ѝ каже за какво е идвал Алонсо.

Исабел търси във вестника апартамент под наем. Споменава пред Бенита, че Валентина не знае нищо и смята да ѝ каже, когато всичко се уреди.

Габриела е много депресирана заради отхвърлянето на Фелипе.

Ивана благодари на Фелипе, че не е казал, че той не е изпратил цветята. Тя, обаче, отказва да му разкрие името на човека, който го е направил. Фелипе иска да бъде нейна опора. Ивана му предлага да я заведе в дома си и го пита дали знае коя е Бренда.

Бренда се появява в апартамента на Алонсо и го пита дали е забравил вече, че тя му е родила дете.

Фелипе пита Ивана дали може да се видят по-късно. Тя не знае дали може да се видят. Но когато вижда Габриела, Ивана целува Фелипе по устните и го моли да мине да я вземе в седем.

Фелипе се приближава, за да поздрави Габриела, която ядосана подкарва колата си.

Исабел измисля пред Валентина, че ще ходи да избира сватбен подарък. Тя иска да я придружи. Исабел няма друг избор, освен да приеме.

Бренда упреква Алонсо, че не е отговарял на съобщенията ѝ. Притеснена е за финансовата осигуреност на Сантягито, синът му. Предупреждава го, че ако не изпълни задълженията си, ще стигне докъдето трябва.

Ивана отваря касата. Ноеми съобщава, че Оскар Ампудия я търси. Валентина заплашва Оскар, че ще го обвини в полицията в тормоз, ако продължава да притеснява Ивана.

Оскар излъгва Нарда, че ще ходи на футбол с Ораванянос.

Ивана, на свой ред, излъгва Валентина, че смята да даде един шанс на Фелипе. Валентина я моли да не си играе с него, защото може много да го нарани. Ивана я уверява, че няма да го допусне.

Бенита подтиква Исабел да говори открито с Валентина. Ивана съобщава на Исабел, че ще излиза с Фелипе.

Фелипе се извинява на Ивана, че не може да я заведе на някое елегантно място. Тя му отговаря, че трябва да научи на това Алонсо, който се отнася с Валентина като към кралица. Тя решава все пак да не излезе с него. Фелипе вижда чантата ѝ. Той обвинява Ивана, че е любовница на Алонсо. Тя му отвръща, че може да си мисли каквото поиска и се качва в колата.

Исабел съобщава на Валентина, че тя и Ивана ще напуснат къщата.