Капризи на съдбата (Sortilegio)

84 серия

Мария Хосе моли за помощ Елена и Бруно!

Бруно и Елена отиват да търсят Мария Хосе. Като ги вижда, тя ги моли за помощ. Бруно я прегръща и казва да не се притеснява, защото ще я спасят. В този момент се появяват Виктория и Алехандро. Той се опитва да попречи да отведат съпругата му, но Мария Хосе се съпротивлява, защото не знае истината.

Бруно казва на Виктория, че се е запознал със Сандра в Толука. Ернан се намесва и заявява, че Сандра е умряла. Той може да докаже, че тази жена е Мария Хосе, тъй като има белег от нападението, което е преживяла в Саки. Алекс, който е зад Мария Хосе, отдръпва малко дрехата и се показва белега. Бруно и Елена си дават сметка, че това, което са казали, е лъжа.

Притиснат в ъгъла, Бруно продължава да отрича всичко. Емилиано казва, че с този характер, не вярва, че Порфирио ще го приеме. Той му отговаря, че не го интересува стария, а Сандра.

Бруно и Алехандро се борят да останат с Мария Хосе. Фернандо се опитва да ги успокои. В това време, Мария Хосе се чувства зле заради този спор.

Елена заплашва семейство Ломбардо, че ще ги обвини в отвличане. Алекс ѝ казва, че това е нейно право, тъй като ще покаже коя в е действителност.