Капризи на съдбата (Sortilegio)

81 серия

Бруно показва на Мария Хосе, че е готов да се ожени за нея!

Мария Хосе и Бруно за пред Порфирио. Той се представя като Дамян Веларде. Дядото казва, че си го спомня като мъжа, който е измислил, че има бизнес в Симатепек и не е било вярно. Пита го с какво още се занимава освен с бизнеса. Той му отговаря, че има инвестиции на борсата и че търси друг бизнес, в който да вложи парите си. Порфирио го обвинява, че неговият бизнес е да се ожени за внучката му, знаейки че е наследница.

Порфирио разговаря с Емилиано и му казва, че този Дамян не му вдъхва доверие. Емилиано казва, че ще отиде до Мерида и ще се опита да научи нещо за този мъж, тъй като ще ходи при Фернандо и може да използва случая, за да разучи кой е Дамян Веларде.

Бруно казва на Мария Хосе, че има начин да позволят на дядо ѝ да умре спокоен, без необходимостта тя да живее с брак, в който не е сигурна. Мария Хосе не разбира. Бруно ѝ обяснява, че е готов да е ожени за нея и след това да се разведе с нея, когато Дон Порфирио умре.

Паула пита Алекс защо е извикал хеликоптера, да не би да се връщат. Той ѝ отговаря, че ще се върнат, но ще отведат и Мария Хосе.