Капризи на съдбата (Sortilegio)

79 серия

Фернандо открива, че компанията на Бруно е фалшива!

Фернандо разказва на Виктория, че е възможно компанията на Бруно да е фалшива. В нея не остават никакви съмнения, че синът ѝ може да е замесен и ако настина е така, той трябва да си плати за престъпленията.

Виктория казва на Алекс, че няма да може да задържи за дълго Бруно. Въпреки че променят дата на заседанието, тя продължава да измисля извинения, за да не му позволи да замине за Толука.

Паула се представя за Естер, за да се сближи с Мария Хосе. Като отива да я търси в ранчото, се запознава с Елена, майка си, която я впечатлява и се държи с презрение.

Паула завежда Мария Хосе в къщата, която са наели, за да се среща с Алекс. Развълнуван да я види отново, той прави всичко възможно, за да ѝ достави удоволствие.

Фернандо открива, че компанията на Бруно е фалшива. Той веднага разказва на Алекс. В същото време откриват, че Маура е помогнала за отвличането на Мария Хосе.

Педро Саманиего посещава Сандра, която е настанена в болница. Със сълзи в очите, той моли Бог да ѝ помогне да се възстанови, за да ѝ даде любовта, която ѝ е била отказвана.

Мария Хосе излиза на разходка. Паула, която се представя за сестра на Алехандро, ги оставя насаме, за да може той да се опита да я спечели. Малко след това, тя пада на земята и когато Алекс ѝ се притичва на помощ, тя си спомня нещо и има усещането, че и преди е била с него.