Капризи на съдбата (Sortilegio)

69 серия

Улисес казва на Елена, че няма да позволи да го държат на страна!

Мария Хосе научава, че нейната сестра-близначка е имала или има връзка с Улисес и че Маура знае това, но освен това познава майка ѝ. Тя иска да научи нещо за Елена, въпреки че са минали много години. Алекс има лошо предчувствие и казва, че не му харесва идеята да ходи при майка си, тъй като има нещо странно в цялата ситуация. Настоява, че не иска никой да я нарани.

Притеснен, Улисес посещава Елена. Той ѝ казва, че няма да позволи да го държат на страна, след като благодарение на него, Сандра се е върнала и освен това са открили нейната сестра-близначка. Минути по-късно, Хорхе се приближава до Улисес и му инжектира някаква субстанция, след което той изпада в безсъзнание и се свлича на земята. Изумена, Елена прикрива устата си.

Елена става неспокойно от реакцията на Маура. Коментира, че ако Алехандро научи, ще се притесни много и че е готов на всичко, за да защити Мария Хосе. Хорхе и Елена ѝ казват, че това е невъзможно и че не смятат да нараняват Мария Хосе, точно обратното – ще бъде богата, ще живее щастлива, а тя ще има мъжа, когото винаги е обичала.