Капризи на съдбата (Sortilegio)

63 серия

Роберто признава на Ракел, че се е забъркал с Улисес!

Ракел упреква Мария Хосе за това, че се опитва да ѝ отмъкне Улисес като се облича като проститутка, за да го спечели. Много изненадана, тя не разбира за какво говори. Виктория се намесва и моли да се упокои, но Ракел не може. Тя е убедена, че единственото, което прави Мария Хосе е да вгорчава живота ѝ.

Много грубо, Ракел хваща Мария Хосе за ръката, предизвиквайки я. Виктория се опитва да ги раздели, тъй като и двете са бременни. Ракел се нахвърля на Мария Хосе. Тя се опитва да се защити, но получава един удар.

Ракел и Роберто спорят. Тя настоява, че Мария Хосе е една никаквица. Притеснен, той ѝ казва, че този, който се забърква с всички, е Улисес, който се възползва от всички, независимо дали става дума за мъж или жена. Роберто признава на Ракел, че се е забъркал с Улисес. Полудяла, тя взема един нож и го забива в гърба му. В това време не спира да го обижда. Влизат Ернан и Виктория и наблюдават впечатлени сцената.

Роберто е откаран в болницата, където се налага да му приливат кръв. Сестрата забелязва, че жизнените показатели са изчезнали. Лекарят се опитва да го съживи.