Капризи на съдбата (Sortilegio)

57 серия

Ракел се изненадва като научава, че Алекс е оставил цялото си състояние на Мария Хосе!

Адвокат Киньонес казва, че в случай, че Алехандро Ломбардо е умрял, не е оставил вдовица. Той изяснява, че Мария Хосе не е негова съпруга, тъй като от два месеца са разведени. Ракел е изненадана от новината и след като научава, че Алекс е оставил цялото си състояние на Мария Хосе, настоява за удостоверение за това.

Съдията пита Мария Хосе дали тя и Алехандро Ломбардо са се оженили с обединяване на състоянията. Тя потвърждава. Съдията ѝ казва, че ако е така, тя може да получи само половината, а не с всичко. Мария Хосе уточнява, че така е искал Алекс, защото са се обичали. Съдията пита защо са се развели след като са се обичали. Мария Хосе се обръща към Бруно с омраза и казва, че той е настоял за това. Той се ядосва и извиква, че ако не е бил той, нито тя, нито детето ѝ щяха да са живи. Той признава, че в замяна е поискал тя да се разведе с Алехандро.

Ракел настоява, че иска да развали прехвърлянето на собствеността на Алехандро, тъй като той не може да дава нещо, което принадлежи на нея и Бруно. Съдията обяснява, че това е невъзможно, тъй като когато Алехандро е подписал прехвърлянето, той е бил законен собственик на всичко и е направил това, за да осигури бъдещето на детето, което трябва да се роди. Бруно го прекъсва и пита какво ще стане, ако детето не беше на Алекс, а негово.

От друга страна, Алехандро и Фернандо продължават да викат. Капитанът на лодката се отправя към тях, правейки знаци, че ги е видял. Алекс и Фернандо започват да викат като луди и се прегръщат, плачейки. Най-накрая някой ги е видял.