Капризи на съдбата (Sortilegio)

56 серия

Бруно казва на Ракел, че може да ѝ помогне да се разведе!

Бруно казва на Ракел, че може да ѝ помогне да се разведе, но в замяна на една услуга. Тя го поглежда със съмнение. Бруно ѝ казва, че иска сега тя да се включи в оспорването на завещанието на баща им. Тя отбелязва, че е мислела, че той го е направил вече. Бруно обяснява, че е трябвало да го оттегли, защото е обещал на Виктория. Ракел го пита как така може да е окаже, че Алекс е мъртъв. Той предполага, че нещо се е случило по време на пътуването му, тъй като не могат да го открият, а всичко засяга него и нея. Ракел се разстройва от мисълта, че нещо може да се е случило на Алекс.

Мая разговаря по телефона с Мария Хосе. Казва ѝ, че властите претърсват района, но не откриват никакъв признак на живот и се е наложило да прекратят издирването. Въпреки това отбелязва, че не може да губят надежда, защото са откривали корабокрушенци след месеци в неизвестност. Мария Хосе ѝ благодари за това, което прави. Мая също така ѝ съобщава, че не са открили тялото на Хувентино Ромеро – мъжът, когото Бруно е търсил и който е паднал във водопада. Мария Хосе се изненадва да чуе това.

Мария Хосе казва на Паула, че Бруно е ходил да търси съдията, който ги е оженил, за да го убие. Паула не може да повярва на това, което чува.