Капризи на съдбата (Sortilegio)

50 серия

Алекс пита Маура как Бруно е разбрал за предполагаемия Марио Агире!

Алекс пита Маура как Бруно е научил за предполагаемия Марио Агире и пита кой, освен Бруно, знае за това.

Алекс казва на Бруно, че вече е научил всичко, което е направил като интригите с Марио Агире и за това, че е платил на Мече и брат ѝ, за да се представят за жертви на Паула.

Европейската група IL DIVO присъства на вечеря в дома на семейство Ломбардо.

Алекс казва на Мария Хосе, че вече не иска да се развеждат и че не го интересува дали ще изгуби компанията. Тя отбелязва, че не може да позволи Бруно да продължава с машинациите си. Тя настоява да бъдат силни и да се справят със ситуацията.

Бруно се свързва със Салдивар, за да го накара да публикува новината, че той и Ракел са деца на Антонио Ломбардо.

Пред Фернандо, Катя се преструва на болна. По-късно, когато брат ѝ излиза, проверява компютъра на Фернандо и открива електронно писмо, което привлича вниманието ѝ.

Фернандо посещава Алехандро в един хотел. Той го посреща. Звъни мобилния му телефон – обажда се адвоката, за да му съобщи, че Бруно вече е подал жалба, която трябва да се разгледа след една седмица. Фернандо съветва Алекс да предприеме пътуване в чужбина под претекст, че е нужно за бизнеса, за да може да отложи делото.

Бруно разговаря с адвоката си. Той се страхува, че Алекс ще предприеме някаква тактика, за да отложи съдебния процес и предполага, че Виктория, Ракел или Мария Хосе знаят нещо.