Капризи на съдбата (Sortilegio)

49 серия

Бруно е решен да оспори завещанието!

Алекс разговаря с Фернандо, който го пита дали е сигурен в това, което мята да прави. Алекс утвърждава и му възлага компанията.

Педро разговаря с Мария Хосе и ѝ казва, че Паула е много тъжна. Тя му казва, че трябва да замине с Алекс за столицата и обещава да поговорят като се върне.

Ерик пристига в сградата на Мече. Среща се с Грегорио и го пита за нея. Той му отговаря, че може би е заминала за Халапа при леля си. Ерик се страхува, че може да каже нещо на Алехандро.

Роберто и Паула се разхождат по кея. Тя му разказва, че Мария Хосе и Алекс са заминали за столицата.

Алекс казва на Мария Хосе, че ѝ е подготвил една изненада. Завежда я на концерт на групата IL DIVO.

Мече, Габриел и Чучо разговарят за това какво ще правят. Чучо казва, че когато Мария Хосе се върне, Педро ще я помоли Паула да се премести да живее при нея и по този начин ще могат да отидат в дома ѝ.

Катя разговаря по мобилния телефон и не си дава сметка, че я наблюдават. Тя обяснява на Бруно, че не е открила паролата, за да влезе в компютъра на Фернандо. Бруно се притеснява. След това се среща със съдружниците, с които разговаря за оспорването на завещанието на баща си. Предлага им нещо в замяна на тяхната помощ. Уверява ги, че когато компанията мине в негови ръце, всичко ще потръгне.

Бруно получава обаждане. Съобщават му, че резултатите от ДНК-теста са положителни. Той е решен на следващия ден да оспори завещанието.

Маура разказва на Алехандро за лъжата, която са измислили Лисет и тя относно Марио Агире, за да подразнят Мария Хосе. Освен това му разказва, че всичко е излязло извън техния контрол, след като Бруно е научил и го е използвал.